Frivillig

Har du 5 minutter?

Bare fem minutter af din tid har stor betydning for vores valgkamp. Her er en række forslag til, hvordan du kan hjælpe Socialdemokraterne med at vinde valget.

Bliv medlem

Du kan blive medlem af partiet, er fyldt 62 år får du det til halvkontingent sats. Er du usikker på om et medlemsskab er noget for dig, så er det muligt at tegnet et intromedlemskab som løber året ud.

Som medlem kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser eller debatter.

Bliv intromedlem

Bliv medlem

 

Send os din idé eller kommentar

Vi har brug for dine idéer og din mening til at udforme vores politik, til at få nye kampagneidéer og til at justere på de initiativer, vi allerede har sat i gang. Brug fem minutter på at sende din kommentar til os om løst og fast - vi læser alle kommentarer og gør brug af det, du sender.

Send os en mail: partiforeningen@s-egedal.dk

 

Hverv et nyt medlem

Vi tror på, at vi får flest nye medlemmer, hvis vores medlemmer inspirerer andre til at melde sig ind hos os. Du kan enten vise dine venner Socialdemokraternes medlemsindmelding på nettet eller bestille hvervemateriale hos os.

Bestil materiale til at hverve et nyt medlem

 

Udbred vores politik

Har du fem minutter, kan du let uddele vores materialer i dit nabolag fx i din opgang eller på din vej. Tilmeld dig ved at klikke på linket nedenfor, så sender vi materialerne hjem til dig.

Bestil materialer til uddeling 

 

Del vores politik nettet

Du kan bidrage til valgkampen direkte fra dit skrivebord og med ganske få midler blande dig i debatten og fortælle tusindvis af andre, hvad Socialdemokraterne står for. Vi sender jævnligt grafikker, video og andet ud, som vi gerne vil have delt på nettet. 

Tilmeld dig vores supportgruppe

 

Støt os på sociale medier

På Facebook holder vi dig opdateret med de seneste nyheder om vores politik og vores kampagner. Og du får mulighed for at deltage i diskussioner og debatter.

 

   

Synes godt om 


Du må meget gerne vores forskellige Facebooksider. Når du Synes godt om vores sider eller opslag, så er du med til at sprede budskabet om vores politik. Du finder vores facebooksider her:

Socialdemokraterne i Egedal's Facebookside

Vores bormesterkandidats facebookside - Vicky Holst Rasmussen

Vores folketingsmedlem facebookside - Matilde Powers

Socialdemokraterne's Facebookside